Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJAVA O BOMBI

Zvončić ispred šibenskog SDP-a neutraliziran, policija: 'Radi se o bombi iz Domovinskog rata'

Policija ispred šibenskog SDP-a gdje je netko kod ulaza ostavio eksplozivnu napravu 'zvončić'
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
26.04.2021.
u 15:55

Pozivamo građane da u slučaju pronalaska oružja ili bilo koje druge eksplozivne naprave odmah nazovu policiju na broj 192 ili centar 112, govore iz policije

Oko 13 sati ispred prostorija šibenskog SDP-a primijećen je predmet za koji je policiji dojavljeno da se radi o eksplozivnoj napravi.

– Netko od prolaznika vidio je taj zvončić i dojavio policiji. Nije ugodno, ali siguran sam da to nije nikakva poruka i da nema veze s politikom – rekao nam je Tonči Restović, prvi čovjek šibenskog SDP-a.

Dojavu u bombi potvrdio nam je Šime Pavić, glasnogovornik šibenske policije potvrđujući da je, prema informacijama koje ima, netko na zidiću ostavio "zvončić".

- Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja potvrđena je istinitost dojave i odmah je ograđeno mjesto pronalaska radi sigurnosti ljudi i imovine, kazao je Pavić.

U 15,42 sati policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu je na siguran način neutralizirao minsko-eksplozivno sredstvo na mjestu pronalaska bez ikakvih posljedica.

- Prema svemu utvrđenom radi se o zaostalom minsko-eksplozivnom sredstvu iz Domovinskog rata koje je bilo u zemlji uza zid. Pozivamo građane da u slučaju pronalaska oružja ili bilo koje druge eksplozivne naprave odmah nazovu policiju na broj 192 ili centar 112 te da ni u kom slučaju ne diraju pronađeno obzirom da uvijek postoji opasnost, istaknuo je glasnogovornik. 

Policija ispred šibenskog SDP-a gdje je netko kod ulaza ostavio eksplozivnu napravu 'zvončić'

Ključne riječi

Komentara 12

AE
a e
16:02 26.04.2021.

Zločinačkà postavlja nove standarde demokracije

Avatar YUKA1962
YUKA1962
14:56 26.04.2021.

Je,je zvonce od bika Garonje!!

SA
sargu123
14:46 26.04.2021.

Neke pred izbore hvata panika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije