Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENI ZBOG ZLOPORABE DROGE

Policija ih zatekla dok su preuzimali 33,6 kilograma marihuane

Slavonski Brod: Zapljena droge na graničnom prijelazu Stara Gradiška
Ivica Galovic/PIXSELL
23.11.2020.
u 08:30

Tužiteljstvo je u optužnici zatražilo i da se optuženicima produži istražni zatvor

Zbog zloporabe droge optuženi su 33-godišnjak i 30-godišnjak protiv kojih je optužnicu podigao ODO Zagreb.  Njih je dvojicu policija 25. rujna na području zatekla dok si preuzimali oko 33,6 kilograma marihuane, koja je bila pakirana u 34 paketa.

Droga je bila namijenjena daljnjoj preprodaji. Mlađi muškarac tereti se i da je u obiteljskoj kući na području Zagreba, prvo nabavio, a zaim skrivao veće količine marihuane, hašiša i kokaina. Kada mu je pretražena kuća, u njoj je nađeno 10 grama kokina, više od 8,5 kilograma marihuane, koja je bila pakirana u 25 paketa te oko 90 grama hašiša.

Tužiteljstvo je u optužnici zatražilo i da se optuženicima produži istražni zatvor u kojem su od uhićenja , a određen im je zbog opasnosti od ponavljanja djela.

 

>> VIDEO Muškarac pozitivan na koronavirus zatečen u noćnom klubu koji je prekoračio radno vrijeme

Ključne riječi

Komentara 1

NE
nemarni7
13:57 23.11.2020.

cuj policija ih zatekla !! nwmogu oni ni maglu zateci netko ih je drukao !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije