Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI UBOJSTVO?

Policija identificirala mrtvo tijelo u Makarskoj, riječ je o poznatom poduzetniku iz Splita

makarska
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
26.08.2017.
u 13:30

Tijelo 43-godišnjaka u grmlju je 22. kolovoza našla grupa poljskih turista

Zahvaljujući otiscima prstiju, splitska policija identificirala je muškarca koji je mrtav nađen 22. kolovoza na predjelu Vepric kod Makarske.

Kako je potvrđeno iz splitske policije, riječ je o 43-godišnjaku s područja Splita. Slobodna Dalmacija navodi da se radi o Željku Selaku, poznatom poduzetniku iz Splita, no policija taj podatak nije htjela ni potvrditi ni demantirati.

Kako su na tijelu nađeni tragovi koji upućuju da se radi o nasilnoj smrti, daljnje kriminalističko istraživanje je u tijeku, kako bi se ustanovilo je li riječ o kaznenom djelu ili nečem drugom.

Tijelo 43-godišnjaka u grmlju je 22. kolovoza našla grupa poljskih turista, a pokraj njega je nađen i ručnik natopljen krvlju. Poljski turisti su o svom stravičnom otkriću obavijestili policiju, a na mjesto događaja došao je i dežurni liječnik Hitne pomoći iz Makarske.

Vizualnim pregledom tijela, on je uočio ozljede koje su upućivale na nasilnu smrt, jer je 43-godišnjaku bila ozlijeđena usna šupljina, a na tijelu su bili vidljivi i tragovi udaraca po prsima. Prema neslužbenim informacijama, navodno mu je slomljen i vrat.

Sumnja se da je smrt nastupila 12 do 16 sati prije no što je tijelo nađeno, odnosno od ponedjeljka u 22 sata do 2 sata u utorak. Kako na mjestu događaja nije bilo tragova koji bi upućivali na borbu, ako se ispostavi da je riječ o ubojstvu, moguće je da je 43-godišnjak ubijen negdje drugdje nakon čega je njegovo tijelo prevezeno na mjesto na koje nađeno.

 

Ključne riječi

Komentara 19

KO
komunikolog
15:03 26.08.2017.

Ljevičarska antifa ekipa sa ovim komentarima opetpokazuje svoju toleranciju i uključivost. Čitajte te oštroumne i senzibilizirajuće komentare.

BB
bozo boric
14:32 26.08.2017.

..možda je bio sa ljubavnicom i naišao njen muž...

TR
tratincica68
15:34 26.08.2017.

dosla mu ovrha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije