Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na sjeveru hrvatske
Povratak na članak

Istražuje se silovanje malodobnog djeteta. Priveden 47-godišnji muškarac

Trenutačno traje istraga zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta

Komentari 17

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
10:54 13.04.2021.

Republika Hrvatska ima svoje zakone. Tko god u njoj živio ili boravio treba se tim zakonima pokoravati. Nikakvi vjerski ili folklorni običaji ne bi trebali biti jači od zakona. Silovanja unutar uske ili šire nacionalne ili vjerske zajednice podliježu hrvatskim zakonima, a osobe koje su na čelu tih zajednica dužne su uvesti određeni red kao i državni organi bilo istražni bilo sudski. Hrvatski zakoni su u skladu s europskom kulturom i običajima, a ako nekom smetaju postoji cijeli svijet i brojni otoci gdje mogu živjeti. Ali nigdje ne mogu nekažnjeno silovati djecu, ili se ipak varam?

VL
Avatar Navaljni
Navaljni
11:12 13.04.2021.

Senzacionalističko novinarstvo! Ni jedne informacije, samo nek se nešto grozno objavi za klikove. I onda novinari nisu "hejteri"? Nije nego...

VL
MA
Majur
11:20 13.04.2021.

Bolje ne pisati što mislim o silovateljima djece i što sa njima treba činiti....dobit ću crveni karton doživotni.

VL
VI
Vito
10:46 13.04.2021.

Istražuje se silovanje --- Kad će te napokon shvatiti da silovanje samo sebe ne može istraživati??? Ljudi mogu istraživati silovanje. Pokušajte SEBI objasniti na koji to način silovanje može SAMO SEBE istraživati??? Zbog koga to i dalje koristite srpski krivopis???

VL
BO
bolnaistina
10:22 13.04.2021.

Sve aktere tog čina kastrirati.

VL
OC
OCB
11:11 13.04.2021.

Suđenje po kratkom postupku! Kazna, štrojenje! Tako zaštititi buduće žrtve i bacit u razmišljnje potencijalne aktere.

VL
DU
Deleted user
13:25 13.04.2021.

Ovdje ima jedan pedofil koji svima lupa minuse.Joj da mi te naći...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.