Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠ NIJE IMAO SREĆE

Policija ga zaustavila kod naplatne postaje i našla mu kilogram marihuane

Marihuana
Foto: PUZ
1/3
03.03.2021.
u 14:00

U vozilu je također pronađen i određeni novčani iznos za koji se sumnja da potječe od počinjenja kaznenog djela te mobitel

Kada u automobilu prevoziš marihuanu najmanje što želiš je da te zaustavi policija. A  upravo se to dogodilo 26-godišnjaku koji se sada sumnjiči za zloporabu droga.  Kako je priopćila policija, zagrebački policajci, u suradnji s  Mobilnom jedinicom za provedbu nadzora državne granice, su 1. ožujka 2021. oko 15 sati na autocesti A4 Zagreb – Goričan kod naplatne postaje Komin zaustavili Citroen zagrebačkih  oznaka kojim je upravljao osumnjičeni. 

Kada su mu pretražili automobil, u njemu su našli 1049 grama marihuane pakirane u dva plastična omota za zamrzavanje. U jednom je paketu bilo oko 168 grama marihuane, dok se u drugom nalazilo oko 881 gram marihuane. U vozilu je također pronađen i određeni novčani iznos za koji se sumnja da potječe od počinjenja kaznenog djela te mobitel.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
16:36 03.03.2021.

Kod njega 1 kg, u drugom autu bar 20

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije