Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNOSNI PLAN

Policija će izraditi plan osiguranja budućeg premijera Z. Milanovića

'22.10.2011., Bocarski dom, Prisavlje 2, Zagreb - Javno predstavljanje Plana 21 Kukuriku koalicije na temu: Vanjska politika i EU integracije. Zoran Milanovic.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
04.12.2011.
u 22:45

Hrvatska prvi put dobiva premijera koji ima dvoje malodobne djece na čije će se osiguranje zasigurno morati obratiti pozornost.

Kada Zoran Milanović bude postao premijerom, automatski će postati i štićena osoba. Stoga će imati i policijsko osiguranje 24 sata na dan. Plan njegova osiguranja bit će, kao što je to slučaj sa svim štićenim osobama u RH, izrađen u Ravnateljstvu policije, a treba uzeti u obzir da će njime biti obuhvaćena i njegova obitelj.

Hrvatska prvi put dobiva premijera koji ima dvoje malodobne djece na čije će se osiguranje zasigurno morati obratiti pozornost. U principu, oni koji su zaduženi za sigurnost svih štićenih osoba obavljaju svoj posao u najvećoj diskreciji pa pojedinosti posla koji obavljaju kao i plan osiguranja osoba na koje se odnosi ne smiju dospjeti u javnost.

Komentara 5

MY
mycropht
00:12 05.12.2011.

S obzirom na to tko vodi policiju, možda bi mu trebalo osiguranje od policije.

DU
Deleted user
00:45 05.12.2011.

Jesu li već odlučili koje dijete će biti zaposleno u kojem ministarstvu ili se već računa na rezervaciju fotelja obitelji Milanović u Bruxellesu?

VA
Vanda
04:00 05.12.2011.

Joj samo da ga Karamarko ne uteba. Karamarko je osvetoljubljiv to se vidilo po kopanju po jamama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije