Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Pijana policajka, vozeći prebrzo, usmrtila biciklista

bicikl
Foto: ilustracija
12.01.2015.
u 17:48

Policajka je, neslužbeno smo doznali, imala gotovo dva promila alkohola u krvi. Boris Franjić vraćao se sa zabave u obližnjem kafiću

U Satnici Đakovačkoj policajka je proteklog vikenda usmrtila 33-godišnjeg biciklista Borisa Franjića. Vozeći neprilagođenom brzinom, 30-godišnjakinja je prednjim dijelom automobila udarila u zadnji dio bicikla. Muškarac je preminuo na mjestu nesreće, a njegovo beživotno tijelo prevezeno je u KBC Osijek na Odjel patologije kako bi se obavila obdukcija.

U PU osječko-baranjskoj potvrdili su da je riječ o policijskoj službenici. Istražitelji su, pak, naložili uzimanje krvi i urina, obdukciju tijela biciklista, ali i izvanredni tehnički pregled osobnog vozila kao i izuzimanje bicikla radi eventualnog vještačenja. Neslužbeno se, pak, doznaje kako je policajka te noći imala gotovo dva promila alkohola u krvi.

Poginuli se muškarac na biciklu oko 1.10 sati u subotu vraćao kući iz obližnjeg kafića sa zabave. U Satnici Đakovačkoj govore kako potječe iz skromne i radišne obitelji. – Po selu se čak za njegov pokop skupljao novac jer su siromašni – kaže jedna sumještanka.

>> Biciklist nije očekivao što će mu se dogoditi tijekom vožnje

Komentara 9

MI
Mirnadob
13:14 12.01.2015.

Zalosno! onaj koji bi trebao stitit tudji zivot,on ga je ugasio.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:04 12.01.2015.

koliko je imala krvi u alkoholu?

GO
gogs0302
17:01 12.01.2015.

Hoće li policajka kazneno odgovarati, i koliko olakotnih će joj pronaći? Zašto su suci puni samilosti prema vozačima koji su nekoj osobi oduzeli pravo na život? Npr. Mačešić/one2play/, Lovrićka, Leko, Horvatinčić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije