Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima i toga

Policajka zaustavila vozača pa ostala u čudu kad mu je vidjela vozačku dozvolu

policajka
Foto: Thinkstock
1/2
19.03.2018.
u 10:55

Policajci se uistinu svega nagledaju tijekom svoje karijere, a ovo je samo još jedan dokaz toga

Da se uistinu svega nagledaju tijekom karijere, još jednom su dokazali policajci iz engleskog grada Milton Keynesa.

Jedna je policajka prije nekoliko dana zaustavila vozača automobila u spomenutom gradu, a kada ga je tražila vozačku dozvolu, malo je reći da se iznenadila vidjevši je.

Vozač joj je dao vozačku dozvolu Homera Simpsona iako za volanom nije sjedio taj legendarni lik iz popularne animirane serije.

Osim što nije imao vozačku dozvolu, vozio je automobil bez osiguranja zbog čega je također dobio kaznu, a policija je neobični slučaj objavila i na Twitteru.

Komentara 16

Avatar Abcda
Abcda
12:25 19.03.2018.

Clanak u stilu VL_a

ME
Menjik
12:19 19.03.2018.

steta sto ovakvih kvalitetnih clanaka nema u tiskanom izdanju. mozda se boje da nebi izgubili citatelje, mozda vl misli da samo balavci imaju pristup internetu.

SO
SoloHan
14:48 19.03.2018.

Izdrži Karolina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije