Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad i nožem

Policajka s 30-godišnjakom prijetila bivšem dečku, a on ih pokušao pregaziti

Ilustracija
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
25.10.2019.
u 10:50

S obzirom na to da je 28-godišnjakinja policijska službenica koja je bila izvan službe, ona je odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, istaknuli su iz zadarske policije

Policijski službenici Druge policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad tri osobe koje se sumnjiči za više kaznenih djela: teška tjelesna ozljeda u pokušaju, tjelesna ozljeda, prijetnja i oštećenje tuđe stvari, izvijestili su iz zadarske policije.

Naime, u srijedu oko 23.45 sati u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru, fizički su se sukobili 30-godišnjak i 24-godišnjak, i tom prilikom je 30-godišnjak nožem napao 24-godišnjaka. Pritom je lakše ozlijeđena 28-godišnjakinja, koju je udario 24-godišnjak, dok je pokušala spriječiti sukob.

Nakon toga je 24-godišnjak krenuo osobnim vozilom prema 30-godišnjaku i 28-godišnjakinji pokušavši ih ozlijediti, u čemu nije uspio, a prilikom tog cijelog sukoba 30-godišnjak je oštetio vozilo, kojim se ovaj koristio.

U sklopu kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja kako su 30-godišnjak i 28-godišnjakinja prethodno upućivali prijetnje 24-godišnjaku, navodno bivšem dečku 28-godišnjakinje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju te ta tjelesnu ozljedu, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari.

Također se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče 30-godišnjak i 28-godišnjakinja.

Svi troje uz kaznene prijave predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

S obzirom na to da je 28-godišnjakinja policijska službenica koja je bila izvan službe, ona je odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, istaknuli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 12

GR
gragakarlovac
13:00 25.10.2019.

opet Zadar! silovanje, gej napade, policija napada ljude...full of life!

Avatar hvala_što_pušite
hvala_što_pušite
11:41 25.10.2019.

pa ovo je pravi SUP!..

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:02 25.10.2019.

"Kad kroz crveno hoću ona mi brani Pitam se na čijoj je strani Plava krv joj teče kroz vene Bojim s da ne prijavi i mene"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije