Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glupa ideja

Policajka ga zaustavila zbog prebrze vožnje pa zbog ovog poteza završio u zatvoru

pobjegao policiji
Foto: Screenshot
1/2
24.02.2019.
u 10:17

Vozač je odbio priznati što je učinio, a nakon što je dao vozačku dozvolu, dao se u bijeg

Da se ne smije bježati policiji na teži je način naučio jedan 31-godišnjak iz Cape Corala u američkoj saveznoj državi Floridi koji je uhićen nakon što se dao u bijeg kada ga je policajka zaustavila zbog prebrze vožnje.

Naime, 10. veljače oko 2.22 sata u noći policajka C. Ross uočila je crni Ford Mustang na raskrižju u ulici Santa Barbara. Kada se upalilo zeleno svjetlo na semaforu vozač je dao gas i punom brzinom uz 'paljenje guma' se za 180 stupnjeva okrenuo i nastavio vožnju u suprotnoj traci. Vozio je 60 milja na sat u području gdje je ograničenje 45 milja na sat te se nije zaustavio na znak stop.

Policajka ga je zaustavila i objasnila mu zbog čega je to učinila, no muškarac, koji je identificiran kao Vincent Ivan Parlato, nije htio priznati što je učinio.

Nakon nekoliko minuta prepiranja, policajki je dao vozačku dozvolu, no onda je stisnuo gas i pobjegao. Iako ga policija nije mogla locirati nekoliko dana, uhićen je 18. veljače u kući u kojoj živi te je priveden.

Završio je u zatvoru te je optužen za bijeg i protivljenje provedbi zakona zbog čega mu prijeti zatvor. A mogao je proći samo s kaznom za brzu vožnju...

>> Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

pobjegao policiji
1/29

Komentara 10

Avatar Pezo
Pezo
11:42 24.02.2019.

Amrički debili......kad im je dao vozačku oda je mislio da ga neće nači.

IS
istima
11:04 24.02.2019.

Hm, zanimljivo...i kod nas je često vidit kako policija progoni slične vozače, al se ti ne pojave nit na sudu nti po portalima......

Avatar VinkoL
VinkoL
10:48 24.02.2019.

Ma mnogo, bre, jak članak. Prejak. Odmah ga kandidirati za sve prestižne svjetske i srbijanske nagrade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije