Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaustavljen na autocesti

Policajcu u autu našli 3480, a u kući 5990 kutija cigareta i pušku

cigarete
Foto: Ilustracija, Marko Mrkonjić/PIXSELL
27.11.2013.
u 10:47

Policijski službenik zaustavljen je na autocesti A3 dok se kretao iz smjera graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru Zagreba, nakon prolaska kroz naplatnu kućicu Lipovac, u osobnom automobilu marke Opel Vectra vinkovačkih oznaka.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad policijskim službenikom PU vukovarsko-srijemske utvrđena je sumnja da je počinio kaznena djela izbjegavanja carinskog nadzora i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Kako je utvrđeno, u ponedjeljak, 25. studenoga, u popodnevnim satima policijski službenik zaustavljen je na autocesti A3 dok se kretao iz smjera graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru Zagreba, nakon prolaska kroz naplatnu kućicu Lipovac, u osobnom automobilu marke Opel Vectra vinkovačkih oznaka. Vizualnim pregledom unutrašnjosti vozila, u prtljažnom prostoru uočena je veća količina cigareta, a naknadnom pretragom vozila pronađeno je ukupno 3480 kutija cigareta. U poslijepodnevnim satima pretražen je i dom osumnjičenog u kojem je pronađeno još 5990 kutija cigareta te malokalibarska puška, za koju nije posjedovao potrebne dozvole.

Jučer je u večernjim satima osumnjičeni policajac predan pritvorskom nadzorniku, a na osnovi rješenja načelnika PU vukovarsko-srijemske osumnjičeni policijski službenik udaljen je s dužnosti.

>>Policajac kazneno prijavljen zbog primanja mita

Komentara 2

LI
liliZG
11:50 27.11.2013.

popunjavanje kućnog proračuna....

BO
boston
18:26 27.11.2013.

Popusio momak ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije