Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Potez” desetljeća

Policajcima ukrali sve kotače i ostavili auto samo na ciglama

guma,
Slavko Midžor/PIXSELL
04.02.2011.
u 19:39

S obzirom na to da vozilo nije policijski obojeno i nema oznake policije, nije poznato jesu li kradljivci znali o čijem je automobilu riječ

Zimske gume nestale su tijekom ledene zagrebačke noći na četvrtak sa službenoga policijskog automobila na području Novog Zagreba.

Kad je policajac to jutro krenuo na posao, dočekalo ga je neugodno iznenađenje – Opel Astra, koju je večer prije uredno parkirao pokraj ureda Porezne uprave u blizini trgovačkog centra Avenue Malla, postala je neupotrebljiva.

Naime, nepoznati lopovi u mraku su s Opela vješto skinuli četiri kotača zajedno sa zimskim gumama, čija se cijena pojedinačno kreće oko petsto kuna, te nestali. Auto su, kao u filmovima, ostavili na ciglama.

S obzirom na to da vozilo nije policijski obojeno i nema oznake policije, nije poznato jesu li kradljivci znali o čijem je automobilu riječ, odnosno bi li u tom slučaju odustali od nauma ili su iz nekog razloga, a možda i iz zabave, namjerno pikirali automobil plavih snaga.

Kako bilo, lopovima su tragovi i dalje zameteni, gumama ni traga, a tek će se vidjeti hoće li policija uspjeti pronaći svoju zimsku opremu.

Komentara 44

BO
boston
14:00 05.02.2011.

Pa u ovome kupleraju, sve je moguce. Jos da profesorima daju jedinicu, da maloljetnice pocnu silovati zrele muskarce, i sticemo u Ripley-a jako brzo...

SO
sokre3
17:09 06.02.2011.

jhbhbm

OB
-obrisani-
19:51 04.02.2011.

Svaka čast dečki Javite se u našu vladu,jer takve trebamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije