Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod dubrovnika

Policajcima prijetili smrću i da će im zapaliti službeno vozilo

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
13.05.2015.
u 11:59

U obračunu s trojicom pijanih muškaraca, dva su policajca lakše ozlijeđena

Dva policajca lakše su ozlijeđena jučer na području Dubrovnika nakon što su ih napala trojica alkoholiziranih muškaraca. Kako je izvijestila PU dubrovačko-neretvanska, jučer oko 2.35 sati policija je primila dojavu kako u Čibači u Župi dubrovačkoj nekoliko muških osoba narušava javni red i mir vikom, galamom i lupanjem po parkiranim automobilima.

Kada su došli na mjesto događaja, policija nije ondje nikoga zatekla no ubrzo je pronašla muškarce i zaustavila u automobilu u mjestu Srebreno.

Autom je pod utjecajem alkohola upravljao 48-godišnjak, a kao putnici su se u vozilu nalazili 47-godišnjak i 28-godišnjak, također pod utjecajem alkohola i bez osobnih isprava.

Tijekom intervencije sva trojica su vikala i vrijeđala policijske službenike Policijske postaje Gruda, prijeteći im smrću i zapaljenjem vozila da bi potom na njih nasrnuli i fizički lakše ozlijedivši dvojicu policijskih službenika, a prilikom savladavanja lakše su ozlijeđena i trojica napadača.

Zbog napada na službenu osobu trojica osumnjičenih su uz kaznenu prijavu rano jutros predani pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske, a protiv njih je podnesen i optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira. Osim toga, vozač je sankcioniran zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a ostala dvojica zbog neposjedovanja osobnih isprava.

>> Uvjetne za šestorku koja je napala policajce

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
08:28 14.05.2015.

Nisu policajci"napunili gaće"u vezi prijetnji trojice veselih bena,kad se otrijezne,promijeniti će misli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije