Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNO SE PREDSTAVIO PA POKUŠAO POBJEĆI

Policajcima dao lažno ime jer je za njim raspisano devet potraga

Ilustracija
Goran Kovacic/PIXSELL
10.11.2020.
u 12:49

Utvrđen je i identitet njegovog kompanjona. Radi se o 24-godišnjaku koji je kazneno prijavljen prema  Zakonu o osobnoj iskaznici i Zakona o prebivalištu.

Čak devet potraga, među kojima je i ona da ga se dovede u zagrebački zatvor čim ga se nađe, raspisano je za 20-godišnjakom, koji  je riječkoj policiji u ruke pao - slučajno. Kako je priopćila policija, on je s još jednim mladićem 9. studenog  zatečen u užem centru Rijeke. Tamo su ih zatekli pripadnici interventne policije koji su obilazili teren. Iz nekog razloga mladići su im bili sumnjivi, pa su ih zatražili osobne dokumente na  uvid.

- Nemamo osobne iskaznice - kazala su dvojica mladića policajcima.

No dali su im imena i prezimena, a policajci su posumnjali da su im se lažno predstavili  pa su ih priveli radi utvrđivanja identiteta. Tijekom privođenja, jedan od mladića je odgurnuo policajca te je pokušao pobjeći no nije daleko stigao. Uhićen je i priveden, a tijekom provjere njegovog identiteta utvrđeno je da je policajcima dao lažno ime, da ima 20 godina te da je za njim raspisano devet potraga.

Kako je jednu potragu raspisao zatvor u Zagrebu, nakon što je policija dovršila kriminalističko istraživanje, tamo je i prepraćen.  Utvrđen je i identitet njegovog kompanjona. Radi se o 24-godišnjaku koji je kazneno prijavljen prema  Zakonu o osobnoj iskaznici i Zakona o prebivalištu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije