Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strpan u zatvor

Policajci uhitili glavnog negativca serije Igra prijestolja

Foto: Karl-Josef Hildenbrand/DPA/PIXSELL
17.04.2019.
u 11:19

Uz fotografije na Facebooku policija se našalila da je Night King uhapšen jer je srušio zid

Serija 'Igra prijestolja' zaludila je svijet, a uoči nove sezone pomahnitala je i norveška policija u gradu Trondhejmu. Ushićeni su policajci odlučili napraviti viralni hit pa su na svojoj Facebook stranici objavili slike uhićenja Night Kinga, jednog od glavnih negativaca u seriji, kojeg su fiktivno strpali u zatvor.

- Neki od nas veliki su fanovi 'Igre prijestolja' i željeli smo napraviti nešto zabavno za premijeru posljednje sezone. Jedan policajac posudio je masku i narančasti kombinezon od prijatelja, a za ostalo su zaslužne dvije patrole koje su improvizirale scenu tijekom pauze za ručak - rekao je policajac Kristian Akselsen za portal Bored Panda. 

Na fotografijama se vidi kako Night King u lisicama sjedi u ćeliji i kako pozira za 'mugshotove'. Uz fotografije na Facebooku policija se našalila da je negativac uhapšen jer je srušio zid.

Reakcije na šalu su uglavnom bile pozitivne, iako je bilo i onih koji poručuju da se fokusiraju na svoj pravi posao.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije