Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ TEŠKOG UBOJSTVA

Policajci došli s nalogom da mu pretraže kuću, a on pokušao pregaziti jednog od njih

garaža policija očevid
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
13.05.2020.
u 12:57

M. D. (30) je uspio pobjeći iz garaže u svom BMW-z, ali je ubrzo pronađen i uhićen

M.D. (30) sumnjiči se za pokušaj teškog ubojstva policajaca, a sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnjiči se da je policajca pokušao ubiti, točnije pregaziti 6. svibnja u 9.40 sati i to kada je ovaj sa svojim kolegama, po nalogu suca istrage došao pretražiti kuću u kojoj M.D. živi. Nalog za pretragu izdan je zbog sumnje da je M.D. povezan s nekim kaznenim djelima, a policajci su ga tog jutra kada su došli do njegove kuće uočili kod garaže.

Krenuli su prema njemu, pokazujući mu službene značke i iskaznice. U tom je trenutku on već sjeo u BMW X1, pa su mu policajci naredili da izađe iz vozila jer su imali nalog i za pretragu vozila. No umjesto da izađe iz vozila M.D. je BMW-om krenuo na policajaca koji je stajao neposredno ispred vozila.

Pokušavajući izbjeći nalet vozila, policajac je skočio u vis, nakon čega je lijevim bokom i leđima pao na haubu vozila, a kako se vozilo kretalo, sletio je na lijevu stranu ispred otvorenih vozačevih vrata.

Dlanovima je udario vrata vozila i potom pao na betonsku podlogu kolnog ulaza u garažu. Policajac je pri tom padu ozlijeđen, a M.D. je vozeći velikom brzinom uspio pobjeći iz garaže, no nakon nekog vremena je ipak nađen i uhićen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije