Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMAO SREĆE
Povratak na članak

Policajci bili u ophodnji pa otkrili da u kući uzgaja marihuanu

Sumnja se da je 34-godišnjak marihuanu prethodno posijao u staklene tegle, redovno zalijevao i prihranjivao uz prikladnu opremu namijenjenu proizvodnji droge

Komentari 3

VO
vorda400
12:56 18.05.2019.

Čuj ovo "posumljali su" a da nije možda konkurencija dojavila policiji da im je netko ušao u teren sa jeftinijom robom ?

VL
MA
master58
15:00 18.05.2019.

Ziva istina Slazem se ,treba legalizirati kao Kanada .Drzava ubira porez i manje kriminala.

VL
Avatar Pustodol2
Pustodol2
07:52 21.05.2019.

Dali je to osnovana SUMNJA policije ili pretpostavka autora članka. Sumnja se da je 34-godišnjak marihuanu prethodno posijao u staklene tegle, redovno zalijevao i prihranjivao uz prikladnu opremu namijenjenu proizvodnji droge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.