Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODALE GA KAMERE

Policajac uhvaćen na djelu: Tri puta provaljivao i krao iz kuće pokojnika

Ilustracija
Foto: Screenshot
12.09.2020.
u 18:16

Terete da je u tri navrata provaljivao u kuću pokojnika te tom prilikom pokrao dva sefa, kofer za pušku i stropne ventilatore

Zamjenika šerifa u kalifornijskom gradiću Yorba Linda nadzorne kamere uhvatile su kako provaljuje i krade u jednoj kući svega nekoliko dana nakon što je vlasnik te kuće preminuo. Na temelju snimki, Stevea Hortza terete da je u tri navrata provaljivao u kuću pokojnika te tom prilikom pokrao dva sefa, kofer za pušku i stropne ventilatore.

U četvrtak je uhićen i pritvoren u zatvor.  Kako tamošnji mediji doznaju, za to vrijeme na poslu se vodi kao da je na plaćenom odmoru, ali šerif Don Barnes obećao je da ćega što prije "lišiti unforme" jer je posramio svoju profesiju.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
PrimoracRi
21:14 12.09.2020.

Čovjek od povjerenja i sigurnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije