Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI INCIDENT
Povratak na članak

Policajac ubio beskućnika jer mu je prijetio metalnom cijevi

Antonio Torres, 41-godišnji policajac s 20-godišnjim iskustvom, upucao je Fritza Severea, 46-godišnjeg Afroamerikanca s dugom kriminalnom prošlošću

Komentari 11

Avatar rangojack
rangojack
08:00 12.06.2015.

Mogao je pozvati pojacanje ili obucenog pregovaraca ili kao sto je svjedok primjetio koristiti elektro sok pistolj. Problem izgleda nije samo u tim policajcima nego u ljudima koji ih obucavaju i koji njima upravljaju. Ovo je samo uvod u buducnost odnosenja policije prema stanovnistvu. Taj film ce se uskoro gledati po cjeloj kugli zemaljskoj jer ce siromasni predstavljati opcu opasnost za onih 1 % koji upravljaju svijetom.

VL
TH
thekurcula
08:35 12.06.2015.

Mogao je svašta. Ako već kao obučeni policajac, koji redovno vežba strogo primenjene borilačke veštine, ipak nije bio siguran u sebe da bez poteškoća, praznih šaka, može brzo savladati beskućnika golim rukama, nego mu za to treba vatreno oružje, mogao je puvati u nogu, na primer. Međutim, ne! U Americi je ubiti čoveka lakše nego kod nas psa, ali zato u Americi ne smete ubiti psa jer ih zakon štiti bolje nego ljude.

VL
Avatar mason
mason
15:53 12.06.2015.

Je li neko primjetio da se radi o dugogodisnjem kriminalcu koji je hladnim oruzjem napao policajca.U Americi svako i policajac i civil ima pravo na samoobranu.Ako ti sa razlogom vjerujes da ti je zivot u opasnosti ili da ces biti ozbiljno povrjeden ,imas pravo da zaustavis napadaca.U europi napadac napadne komsiju ,puca na njega iz pistolja ovaj uzvrati pogodi ga i ubije.Ide u zatvor.Je li to normalno.

VL
DU
Deleted user
09:58 12.06.2015.

američki ubojiti GEN se usadio u glavu amerikanaca

VL
AA
aabbcc
20:43 13.06.2015.

Evropu muce izbjeglice a Ameriku beskućnici ni za jedne ni za druge niko ne odgovara.

VL
DU
Deleted user
15:55 12.06.2015.

mogo je! i ne biti policajac, uskoro ce svijetom samo hodati vojska, jer nitko nece pozeljeti biti policajac, jer danas svi samo traze neka svoja prava,,a nitko nece delati..i to je to

VL
DA
damocles
20:34 12.06.2015.

nasi zapadnjaci se pale na ovakve bitange koji se slobodno mogu sa isilovcima usporediti. isto ti je ubio te isilovac ili ovakav prepotentni zlikovac koji misli da je to cool ubiti sirotinju kojeg je dosao maltretirati

VL
KA
Kameni
18:43 13.06.2015.

Pa amerikanci su globalni policajci, njima je Bog naredio da kontrolisu ovu planetu a njihovim slugama u Europi da primaju izbjeglice. U Moskvi se vec uplacuju opklade tko je slijedeci - crnac ili policajac, u pretezno afroamerickim naseljima je 1: 4 na crnce posto ih ima vise pa ih je lakse naci i napucati, ali zato ima i vece vjerojatnosti da vrate istom mjerom nazad mada tamo ima policajaca ko u prici, 10 na kvadratni metar, jucer su me u Memphisu 3 puta zaustavili na 2-3 kilometra udaljenosti.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:04 12.06.2015.

Sram vas bilo, kako se usudjujete tako pristrano pisati, nije ga ubio nego mu je uveo demokraciju. Ubojstva su po Rusiji, u Americi se to zove uvodjenje demokracije.

VL
DU
Deleted user
15:17 12.06.2015.

ovi americki policajci jos ce i grust-montere i gradjevinarce poceti evo ubijati,a jeste ih njihov narod isprepado,da pucaju u djecu,zene i gradjevinske radnike…...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.