Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA U ZATVOR

Policajac u zapisniku napisao da vozači nisu bili pijani, a uopće ih nije testirao

Ilustracija
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
16.03.2020.
u 14:45

Kao službena osoba u zapisnik s prometne nesreće unio lažne podatke i počinio kazneno djelo krivotvorenja, krivotvorenjem službene ili poslovne isprave

Općinski sud u Čakovcu osudio je 49-godišnjaka nepravomoćno na deset mjeseci zatvora, uvjetno na tri godine, jer je kao službena osoba u zapisnik s prometne nesreće unio lažne podatke i počinio kazneno djelo krivotvorenja, krivotvorenjem službene ili poslovne isprave. 

Prometna nesreća se dogodila 20. ožujka 2015. u Dunjkovcu. Policijski službenik Postaje prometne policije Čakovec u zapisniku je napisao da je vozačici i vozaču koji su sudjelovali u nesreći izmjerio koncentraciju alhohola u krvi, i da je kod oboje uređaj pokazao 0,0. No, kasnije je utvrđeno da ih uopće nije testirao! U međuvremenu je otišao u mirovinu i više ne radi u policiji. 

Komentara 1

ZO
Zooltan
21:22 16.03.2020.

idealan za testiranje cijepiva protiv corona virusa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije