Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražio seks?

Policajac se brani: Nisam pohotnik, bila je vani do jutra pa lagala mužu

policija
Marijan Susenj/PIXSELL
15.10.2013.
u 20:18

Pakira mi kolega koji je nedavno smijenjen s jedne od čelnih pozicija u karlovačkoj policiji. Dokazat ću da sam nevin

Nisam nikakav pohotni policajac, a poričem da sam radio ikakve bludne radnje kao što mi se to ovih dana stavlja na teret. Protiv svih koji me lažno optužuju podnijet ću privatne tužbe – dio je ogorčene reakcije dugoreškog policajca Davora B., nakon što su protiv njega kolege podnijeli kaznenu prijavu za bludne radnje. Odlučno opovrgava da je tražio seks u zamjenu za oprost kazne te tvrdi da mu sve ‘pakira’ kolega koji je nedavno smijenjen s jedne od čelnih pozicija u karlovačkoj policiji.

– Nakon alkotestiranja te žene instrument je zaista pokazao minimalno prekoračenje dopuštene količine alkohola u krvi. No kad se oduzme tolerancija, ta je vrijednost pala ispod 0,5 promila. Dakle, prekršaja nije bilo, niti sam išta mogao tražiti u zamjenu za oprost kazne. Čak i da sam to učinio, radilo bi se o kaznenom djelu zloporabe položaja i ovlasti, a ne o bludnim radnjama. Nakon svega, vratio sam dokumente i tu je priči kraj. Zašto me poslije prijavila, ne znam. Vjerojatno je željela mužu opravdati izlazak koji je potrajao do pet sati ujutro – ispričao je suspendirani policajac Davor B.

Tvrdi da ga ovaj slučaj uopće ne zabrinjava i siguran je da će dokazati svoju nevinost. No smeta mu što ga se dovodi u vezu sa slučajem silovanja. Naime, prije sedam godina bio je procesuiran zbog silovanja na Općinskom sudu u Karlovcu. Ipak, tvrdi da slučaj ima sasvim drukčije konotacije.

– Priča se da sam bio optužen za silovanje i zatim se priča prekida. No istina je da sam u tom slučaju oslobođen. Žena koja me je prijavila za silovanje kasnije je osuđena zbog lažnog prijavljivanja – zaključuje Davor B. U evidenciji karlovačkog suda zaista stoji da je M. C. osuđena na kaznu zatvora od tri mjeseca zbog lažnog prijavljivanja. Ta joj je kazna kasnije preinačena u novčanu.  

>> Karlovački policajac od žene tražio seks u zamjenu za oprost kazne!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije