Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava na Krku

Policajac na maškarama napao mještanina i razbio mu čašu o glavu

Policija
Davor Javorović/PIXSELL
25.02.2019.
u 13:42

Protiv nasilnog policajca biti poduzete sve potrebne stegovne mjere

Na maškaranoj zabavi u Vrbniku na Krku u subotu je u ranim jutarnjim satima došlo do incidenta. Okončan je razbijenom glavom jednog od mještanina, a ozljede mu je, doznaje Novi list, nanio policajac u civilu i to udarajući ga staklenom čašom.

Događaj nije još službeno potvrdila Policijska uprava primorsko goranska.

O događaju svjedoči I. V. (podaci poznati redakciji), koji je ispričao kako je na lokalnu zabavu u Vrbniku stiglo nekoliko djelatnika policijske postaje Krk u civilu. Nakon nekog vremena došlo je do sukoba koji je, prepričava sugovornik, okončano razbijanjem staklene čaše na glavi jednog mještanina, koji je za to zaradio desetak šavova. Tvrdi da je za to odgovoran upravo jedan od policajaca. 

Prema neslužbenim informacijama od izvora bliskog krčkoj policiji, Novi list doznaje se kako je istina da je sukob započeo jedan njihov djelatnik, koji u tom trenutku nije bio na dužnosti. 

Izvor negira, međutim, da je idući dan na Vrbniku policija pokušala zataškati slučaj. Naprotiv, ističe kako su razgovarali s preko trideset svjedoka i to upravo zato da bi se utvrdilo što se zapravo dogodilo.  Protiv nasilnog policajca biti poduzete sve potrebne stegovne mjere.

Video: Stižu veće kazne u prometu

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar VinkoL
VinkoL
14:32 25.02.2019.

Sigurnost i povjerenje, aha. Mora da je netko pjevao bečarac.

Avatar Trica
Trica
18:34 25.02.2019.

Nesme niko da vas bije - sem narodne milicije:))

DU
Deleted user
15:55 25.02.2019.

Uz svirku onih sopila, dipli ili čega već zapjevao je " moj maleni, ti u plavoj bluzi"..... sad će netko pustiti i rafal na fašničku kolonu u kojoj je i F16......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije