Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA VIRU

Policajac mladića upozorio, a ovaj izvadio poluautomatski pištolj i prijetio da će sve pobiti

policija
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
04.09.2020.
u 14:40

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - istakli su iz DORH-a. Doznajemo da u pretragi kuće okrivljenika oružje nije pronađeno.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljanina (26) zbog počinjenja kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

- Okrivljeniku se stavlja na teret da je 13. kolovoza 2020. u mjestu Vir, oštećenom policijskom službeniku, koji mu se predstavio službenom značkom kako bi ga upozorio na neprimjereno ponašanje u prometu, rekao da će ga ubiti i poubijati sve, a potom je ispod vozačeva sjedala izvukao poluautomatski pištolj, repetirao i usmjerio prema policijskom službeniku koji mu ga je izbio iz ruke. Okrivljeni 26-godišnjak je zatim pokrenuo vozilo i odvezao se u nepoznatom smjeru.

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - istakli su iz DORH-a. Doznajemo da u pretragi kuće okrivljenika oružje nije pronađeno. 

Ključne riječi

Komentara 9

TO
Tonto
16:21 04.09.2020.

Da..., budi policajac, kraj hrpe budala koji ne poštivanju niti policiju niti Republiku. Trebalo bi uvasti par policajaca iz USA da pokažu postupanje u okolini bez kulture.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
15:15 04.09.2020.

...i sad ti budi policajac?!

ZA
zagabria4
17:40 04.09.2020.

Ovo što imamo i nije država, to je neki jalovi eksperimant. U pravim državama ovo bi završilo sasvim legalnim upucavanjem napadača i idemo dalje. I ne, nisam policajac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije