Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Rijeci

Pronađen zagrebački policajac Mišel Dogančić (28)

Mišel Dogančić
Foto: nestali.hr
Autori: Hina, Vecernji list
07.03.2018.
u 23:11

Policajac je bio nestao prije dva dana nakon što je otišao iz svog stana u Ulici grada Chicaga u Zagrebu

Nestali policajac Mišel Dogančić (28) pronađen je na području Rijeke, neslužbeno doznaju 24 sata. Okolnosti nestanka se utvrđuju.

Policajac je bio nestao prije dva dana nakon što je otišao iz svog stana u Ulici grada Chicaga u Zagrebu, gdje ima prebivalište.

- Otišao je od kuće u 6 sati, kao i obično. Rekao je da ide na posao. Tek smo kasnije saznali da je zapravo na godišnjem - rekla je obitelj policajca.

Dogančić je u službi pet godina i svi ga znaju kao uzornog i predanog radnika. Nije oženjen i nema djece. 

 

Komentara 19

MA
maximinimax
06:37 08.03.2018.

Pa kako da oni nešto nađu kad se sami pogube

Avatar raco
raco
23:35 07.03.2018.

Neozenjen covjek, bez djece. Na godišnjem. Kome bi se on trebao javljati da ide u Rijeku na par dana? Ne razumijem, sta nestao? Kome nestao? Pronadjen? Da bi bio pronadjen prije toga mora biti izgubljen. Besposlen pop i jarice krsti.

DE
deda1234
01:32 08.03.2018.

A valjda je zenska u pitanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije