Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
276. NARAŠTAJ

Policajac Kristijan Ilovača završio FBI akademiju

Kristijan Ilovača
Foto: MUP
1/4
08.06.2019.
u 16:53

Upućivanje hrvatskih policijskih službenika na FBI Nacionalnu akademiju rezultat je odlične suradnje Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske i američkih agencija za provedbu zakona što na strateškoj tako i na operativnoj razini, ali i na području edukacije policijskih službenika.

Policijski službenik Uprave za posebne poslove sigurnosti Kristijan Ilovača postao je 11. hrvatski policijski službenik koji je uspješno završio program FBI akademije u SAD-u.

Promocija 276. naraštaja održana je u Quanticu u američkoj saveznoj državi Virginiji, a osim Ilovače bilo je ukupno 260 polaznika od kojih je dio bio iz Australije, Kanade, Cipra, Švicarske, Turske, Španjolske, Francuske, Finske, Indije i drugih zemalja. 

- Upućivanje hrvatskih policijskih službenika na FBI Nacionalnu akademiju rezultat je odlične suradnje Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske i američkih agencija za provedbu zakona što na strateškoj tako i na operativnoj razini, ali i na području edukacije policijskih službenika. Hrvatski policijski službenici već dugi niz godina kontinuirano sudjeluju u raznim programima obuke i treninzima koje organizira američka strana usmjerenih na usavršavanje svih rodova policije od kriminalističke, granične pa sve do specijalne policije. Osim sudjelovanja u raznim programima, Ministarstvo unutarnjih poslova i američke partnerske organizacije provode i zajedničku edukaciju i obuku za policijske službenike zemalja Jugoistočne Europe - objavila je policija.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
22:54 08.06.2019.

Dobro mu prezime..

DU
Deleted user
21:39 08.06.2019.

Čuo sam ja za jednoga koji je završio akademiju FBI u Quanticu puno prije ovoga, vratio se, probao balvanima i stranačkim poslušnicima u vrhu policije objasniti kako se policijski posao obavlja, što je profesionalna i apolitična policija, imao pritom malo predug i neuvijen jezik...i završio u PP Dugo Selo, u nekakvom otrcanom sobičku, na obradi prometnih prekršaja. Nadam se da ovaj dečko neće isto završiti...

Avatar imotska115
imotska115
13:30 09.06.2019.

Interesantno nije on bio u razredu sa Amerikancima u FBI-u već sa drugim nacijama svita. To znaci da njih uče nešto sasvim drugo nego sto uče učenici Amerikanci u svojim razredima FBI-a. Svi ti stranci što pohađaju FBI-u školu suu poslušnici prve lige FBI-e USA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije