Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog kokarde

Policajac iz pozadine sporne 'selfie' fotografije premješten u drugu postaju

Foto: Facebook
01.02.2018.
u 15:01

Ne navode kamo je premješten, no neslužbeno doznajemo kako je riječ o PP Dalj, i o nižem radnom mjestu.

Osječki policajac D.S., koji se nalazi na pozadini "selfie" fotografije čiji autor, 24-godišnji N.U., nosi kapu s kokardom na čelu, premješten je iz II. Policijske postaje Osijek na novo radno mjesto.

Potvrdila nam je to PU osječko-baranjska. Ne navode kamo je premješten, no neslužbeno doznajemo kako je riječ o PP Dalj, i o nižem radnom mjestu.

- Policijski je službenik, sukladno zakonskim propisima, premješten na drugo radno mjesto unutar PU osječko-baranjske – izvijestila je policija.

Disciplinski postupak protiv istog policajca, zbog teže povrede službene dužnosti, poručuju nadalje, još nije okončan.

Spornu fotografiju snimio je N.U. iz osječkog prigradskog naselja Tenja, dok je s rodbinom i prijateljima išao po hrast u Silašku šumu, što je običaj za pravoslavni Badnjak. U pozadini tog "selfiea" još je devet muškaraca, a među njima je i - hrvatski policajac. Uznemirilo je to mještane Tenje, koji su teško pogođeni u ratu, pa su sve prijavili i policiji. Zbog kokarde na čelu, taj je mladić prekršajno prijavljen zbog kršenja javnog reda i mira, a policajac je završio na disciplinskom postupku.

Inače, kako nam je rekla njegova obitelj, N.U. živi i radi u Njemačkoj, kamo se vratio nakon božićnih blagdana.

Ključne riječi

Komentara 64

Avatar imotska115
imotska115
15:19 01.02.2018.

A da sam napravio sefie sa Bobanom ili za dom spremi, raspeli bi me četnici koji danas sjede u saboru. Sramota, oni rade što god naume a mi samo gledamo po strani i čudimo se.

DU
Deleted user
15:17 01.02.2018.

Uggroženi smije otići u državnu šumu odsjeci desetke hrastova a ja kao privilegirani Hrvat za sjjecu jedne jelke bio bi proganjan i tamnicen

ZA
Zagy154
15:12 01.02.2018.

a jesu ga kaznili,pa prebačen je kod svojih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije