Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnatelj bolnice M. Zovak:

'Policajac ima prostrjelne rane, stabilno je, nema velikih ozljeda krvnih žila'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
12.10.2020.
u 09:28

Nema velikih ozljeda krvnih žila, osim ove na ruci, što će se, međutim, riješiti. Upravo je u operacijskoj sali, rekao nam je ravnatelj bolnice KBC Sestre Milosrdnice prof. Mario Zovak.

Policajcu upucanom na Markovu trgu upravo je završena dijagnostika u KBC Sestre milosrdnice i, s obzirom na to da je na njega rafalno pucano, dobro je prošao.

– Dobio je prostrjelne rane lijeve nadlaktice i podlaktice s prijelomom kosti i ozljedom jedne arterije, lijevo lumbalno bez unutarnjih ozljeda te ustrjelnu ranu desno glutealno, gdje mu je i ostao metak u tijelu. Nema velikih ozljeda krvnih žila, osim ove na ruci, što će se, međutim, riješiti. Upravo je u operacijskoj sali, rekao nam je ravnatelj bolnice prof. Mario Zovak.

Podsjetimo, na Markovu trgu oko 8 sati došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen policajac. Prevezen je u bolnicu. Nakon što je policija javila da traži počinitelja, stigla je informacija da je policija pronašla na Jabukovcu tijelo muškarca čiji opis odgovara počinitelju. Počinio je samoubojstvo.

 

Ključne riječi

Komentara 5

KE
Kentucky
10:13 12.10.2020.

Na pitanje koliko je hitnoj trebalo da dođe je našoj reporterki rekla kako Hitna nije došla nego kako je došao sanitet.Hitna nije dosla! ????

SJ
Sve je uzalud
10:23 12.10.2020.

..........prokuhalo........................ne može se svako nositi sa novim normalnim.................svako ima svog krivca...........

SJ
Sve je uzalud
10:18 12.10.2020.

......država....vlast ....ima problem...na žalost ništa više neće biti isto....treba uvesti zaštitu područja najmanje do Šibenika...ili treba nešto mjenjati na bolje.....brzi oporavak policajcu koji je kolateralna žrtva....na krivo mjesto u krivo vrijeme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije