Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNIČKA POTJERA

Policajac i zaštitar ulovili razbojnika koji je napao djelatnika i orobio kiosk

Razbojnik
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
07.11.2019.
u 13:44

Razbojnik je udario zaposlenika kioska, nakon čega je ukrao novac i cigarete te je počeo bježati.

Zajedničkom akcijom policajaca i zaštitara uhićen je počinitelj koji je jutros u 7.15 orobio kiosk na križanju Ulica Ivana Lučića i Čazmanske, pri čemu je ozlijedio i djelatnika kioska. Kako je priopćila zagrebačka policija, razbojnik je prišao 39-godišnjem zaposleniku kioska, koji je u to vrijeme bio van kioska, vjerojatno slažući robu.

Prišao mu je sleđa i zaprijetio mu vatrenim oružjem. Udario ga je rukom, pri čemu je 39-godišnjak pao na pod. Razbojnik ga je udario još nekoliko puta, nakon čega je ukrao novac i cigarete te je počeo bježati. No njegov bijeg je vidio policajac koji se zatekao u blizini te je potrčao za njim. Policajcu se u potjeri pridružio i zaštitar s obližnjeg poslovnog objekta. Njih su dvojica zajedno sustigli razbojnika te su ga svladali. Uhićen je te odveden na policiju radi kriminalističkog istraživanja.

Komentara 5

Avatar PRLJAVI HARRY
PRLJAVI HARRY
11:29 11.12.2019.

Odlično. Nećeš razbojniče

Avatar PRLJAVI HARRY
PRLJAVI HARRY
11:28 11.12.2019.

Samo naprijed, uljepšaj mi dan 😎

Avatar PRLJAVI HARRY
PRLJAVI HARRY
23:40 07.11.2019.

Bez komentara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije