Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIJUMČARENJE CIGARETA
Povratak na članak

Policajac i carinik cigarete preuzimali na granici i odvozili ih u Zagreb. Šteta 900.000 kuna

USKOK ih tereti da su od listopada 2019. do 27. veljače 2020., na području Dubrovačko-neretvanske županije i Zagreba, udružili radi kupovine i prijevoza veće količine cigareta iz BiH, koje su potom namjeravali preprodati na ilegalnom tržištu

Komentari 2

WW
walter wolf
15:01 08.04.2021.

Kada država prestane uzimati 500% od kutije cigareta, nestat će šverc

VL
Avatar fidelio
fidelio
14:46 08.04.2021.

100 puta sam rekao, ljudi, štibra se plaćati mora. Samostalni kriminalac je isto kao i psiholog koji nije učlanjen u komoru. Dokle god znaš da od svake ribe ima veća riba, dotle si siguran na Balkanu. Ako ti se učini da si prevelika riba, pitaj Todorića i Mamića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.