Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udaljen iz službe

Karlovački policajac ukrao 10 dkg salame! Prijeti mu otkaz

Policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
30.10.2018.
u 13:32

Policajac je uzeo narezak i nije ga platio, a uhvatili su ga u krađi. PU karlovačka ga je prošli tjedan udaljila iz službe, a protiv njega je pokrenut i disciplinski postupak

Jedan policajac iz PU karlovačke mogao bi ostati bez posla zbog – ukradene salame, javlja Radio Mrežnica.

Policajac je u jednom trgovačkom centru u centru Karlovca uzeo desetak dekagrama nareska i nije ga platio, a neslužbeno se doznaje da je uhvaćen u krađi.

U PU karlovačkoj potvrdili su događaj i dodali da su kolegu udaljili iz službe.

– Jedan policijski službenik PU karlovačke zbog teže povrede službene dužnosti prošlog je tjedna udaljen iz službe te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela za koje se progon poduzima po privatnoj tužbi – kažu u PU karlovačkoj.

Ključne riječi

Komentara 30

SC
schwertransport
14:45 30.10.2018.

Da je maznuo milion bio bi ugledan gospodin

Avatar nekineki
nekineki
13:42 30.10.2018.

kupio on, al nije pazio da ga ne ufatu...

SP
Spezispezi
14:06 30.10.2018.

U zatvor s njim. Borg ekipa mazne pola milijarde i eto ih kao ugledni građani, krema, svakodnevne promocije, prate ih mediji, modni gurui pišu šta i kako se oblače. to je posao, a ne maznuti salamu za gablec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije