Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIČIM IZAZVAN

Pokušao ubiti mačića u peći za pizze, a kad ga je kolega opomenuo odlučio se za sjekiru

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
30.08.2019.
u 15:02

Kaznenim zakonom predviđena je zatvorska kazna do jedne godine za onoga tko usmrti životinju bez opravdanog razloga, teško je zlostavlja, nanosi joj nepotrebne boli ili je izlaže patnjam

Za kazneno djelo "ubijanje ili mučenje životinja" varaždinska policija prijavila je 33-godišnjaka koji je prije desetak dana hladnim oružjem, navodno sjekirom udario mačku.

Policija sumnjiči 33-godišnjaka da je mačku udario 21. kolovoza oko 19 sati u Optujskoj ulici u Varaždinu, te ju potom automobilom odvezao na obližnji poljski put.

Težina ozljede nije okvalificirana jer mačka nije pronađena na mjestu na kojem ju je ostavio osumnjičeni, kažu u policiji.

To nedjelo policiji je po pisanju medija prijavila predsjednica Udruge za zaštitu životinja "Spas" Gordana Lacko, koju je nazvao svjedok i rekao joj da je s prozora stana vidio kako zaposlenik pizzerije na parkiralištu sjekirom ubija mačku.

Lokalni mediji objavili su kako je mačića, koji se našao u krugu ugostiteljskog objekta, iz čistoga mira sjekirom udario pizza majstor.

Po tvrdnjama zaposlenice tog objekta, mačak je trebao izgorjeti u peći za pizze, ali mu drugi kolega nije dozvolio pa ga je onda osumnjičeni negdje odveo.

Kaznenim zakonom predviđena je zatvorska kazna do jedne godine za onoga tko usmrti životinju bez opravdanog razloga, teško je zlostavlja, nanosi joj nepotrebne boli ili je izlaže patnjama.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
ObrenM
19:20 30.08.2019.

Zasto mu ne objavite podatke?Ili sttite njegovo psihicko zdravlje.

TR
treb
20:25 30.08.2019.

Psihopat, ima ih oko nas ko u priči. Ne kuži on što je tu toliko strašno. Nema tu lijeka, takav je, kakav je, gotovo je sad. Samo ga treba sad dobro kaznit da si zapamti posljedice.

Avatar arhaika
arhaika
16:41 30.08.2019.

Odvratni ljudi. Užas. Onaj tko je to u stanju učiniti životinji koja je bespomoćna je u ozbiljnoj patologiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije