Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužnica protiv 37-godišnjaka

Pokušao silovati djevojku (23), a kad nije uspio, okrao ju i pobjegao

zatvor
Thinkstock
13.11.2018.
u 13:21

Okrivljenik je u istražnom zatvoru, zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao dovršiti, odnosno ponoviti isto ili teže kazneno djelo

Zbog pokušaja silovanja te razbojništva nad 23-godišnjom djevojkom, podignuta je optužnica protiv 37-godišnjaka. Tereti ga se da je 10. kolovoza u Valpovu pokušao silovati nesretnu djevojku, ali nije uspio jer je pružila otpor i uspjela mu se suprotstaviti.

- Tereti ga se i da je nakon toga, u nakani da se okoristi, iz njene ruke istrgao vrećicu s osobnim stvarima i pobjegao u nepoznatom smjeru - izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku.

Okrivljenik je u istražnom zatvoru, zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao dovršiti, odnosno ponoviti isto ili teže kazneno djelo.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
ObrenM
13:40 13.11.2018.

Cestitam novinaru na ljudskosti.Nema podataka o identitetu-da ovaj plemeniti "covjek" nebi patio.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:58 13.11.2018.

Opet ti Sirijci prave nered.

CE
centirion
15:58 13.11.2018.

Doktor iz sirije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije