Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP ĐAKIĆ:

'Pokušao sam slušati Pupovca, ali ništa nisam razumio jer je šaptao'

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
11.09.2019.
u 15:36

Šef Hvidre, Josip Đakić, zatražio je da se Pupovac ispriča za svoje izjave u kojima je usporedio modernu hrvatsku s NDH.

- Pokušao sam slušati Milorada Pupovca, ali ništa nisam razumio jer je šaptao. Glavni odbor Hvidre sastaje se u petak 13. u 13 sati na kojem će se donijeti odluke, odnosno stav o Miloradu Pupovcu i SDSS-u - rekao nam je HDZ-ov Josip Đakić, šef Hvidre, krovne braniteljske udruge, koja je bila zatražila da se Pupovac ili ispriča za svoje izjave u kojima je modernu Hrvatsku usporedio s NDH ili da premijer Plenković raskine koaliciju s tom strankom u Saboru. 

- Pojedine branitelsjke udruge podigle su kaznenu prijavu protiv Pupovca jer nanosi štetu ugledu Hrvatske, po mom mišljenju protiv Pupovca su nadležna tijela, DORH ili policija, trebala službeno podnijeti kaznenu prijavu - poručio je Đakić koji na Glavnom odboru Hvidre u petak neće biti jer ide na obljetnicu oslobođenja Jajca u kojoj je, kako je rekao, i sam sudjelovao. 

Ključne riječi

Komentara 10

DE
dektiva
17:24 11.09.2019.

Bome i ti kad progovoriš u saboru,ništa te ne razumijem...glas kao da si šlagiran...manje jela,manje vina ili ode u ..........

SS
Sapienti.sat
18:06 11.09.2019.

Dakicu propao si skroz kad nisi podrzao prosvjed u Vukovaru. Pokrij se usima i popij s Plenkijem cugu

MA
marijaqwer
18:30 11.09.2019.

Đakiću znaš li s kim si u koaliciji???? Objasni braniteljima - zašto???? Vjerodostojno!????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije