Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJNI JUNACI

Pokušao s ramena oteti torbicu Vinkovčanki, svladali ga građani i predali policiji

Ilustracija
Foto: Getty Images
21.11.2019.
u 12:24

U tijeku je kriminalističko istraživanje događaja.

Sinoć, nešto prije 23 sata, na vinkovačkom Trgu Bana Josipa Šokčevića dogodio se neobičan događaj. Prema navodima policije u to vrijeme nepoznata muška osoba je 67-godišnjakinji iz Vinkovaca istrgnula torbicu s ramena i pokušala pobjeći.

Odmah potom u pomoć 67-godišnjakinji priskočili su građani koji su zadržali počinitelja do dolaska policije. Kako navode iz PU Vukovarsko – srijemske 67-godišnjakinji je vraćena torbica, a u tijeku je kriminalističko istraživanje događaja.

Ključne riječi

Komentara 4

ZO
Zooltan
13:54 21.11.2019.

u Americi bi bio propucan

MO
modovisisajteMaraschino
09:35 22.11.2019.

građani nisu dobili pritvor? čudno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije