Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propao mu plan

Pokušao prokrijumčariti 2450 kutija cigareta

granica
Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
17.11.2020.
u 13:58

Protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog izbjegavanja carinskog nadzora

Propao je plan 28-godišnjeg bosanskohercegovačkog državljanina da u Hrvatsku, i dalje u Sloveniju, prošverca veću količinu cigareta. Njega su, u nedjelju, 15. studenoga oko 15 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Hrvatska Kostajnica u tome osujetili policija i carina kada je u osobnom automobilu slovenskih nacionalnih oznaka pristupio graničnom prijelazu, na ulazu u Hrvatsku. 

U suradnji s djelatnicima Carine izvršena je granična kontrola i pregled vozila te je ispod zaštitnih plastika zadnjeg branika, u prostoru duplog dna ispod prtljažnog prostora pronađeno ukupno 2450 kutija cigareta s nadzornim markicama Bosne i Hercegovine, a koje je navedeni bosanskohercegovački državljanin pokušao prokrijumčariti preko graničnog prijelaza.  

Protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog izbjegavanja carinskog nadzora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije