Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAKRIO IH U KARTONSKE KUTIJE

Pokušao prevesti 238.000 kutija cigareta preko granice: Vrijednost im je preko 5 milijuna kuna

Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/10
02.02.2021.
u 16:26

Teretno vozilo i cigarete oduzeli su djelatnici carine, a 34-godišnjak je uhićen te je današnjeg dana

 Djelatnici policije i carine su u ponedjeljak, u ranim jutarnjim satima na Međunarodnom graničnom prijelazu Tovarnik, pronašli 238.000 kutija cigareta bez nadzornih markica koje su bile namijenjene za nezakonitu prodaju u zapadnoj Europi.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare u Tovarniku cigarete su bile skrivene u kartonskim kutijama koje su bile djelomično ispunjene prijavljenom robom u deklaraciji – staklenim čašama.

1/10

Sve to nalazilo se u tovarnom prostoru teretnog vozila vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak s područja Karlovačke županije. Trošarinska vrijednost cigareta procjenjuje se na preko 5 milijuna kuna.

- Teretno vozilo i cigarete oduzeli su djelatnici carine, a 34-godišnjak je uhićen te je današnjeg dana, 2. veljače, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Izbjegavanje carinskog nadzora, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, rekao je glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije