Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirao suprugu

Pokušao pospremiti krevet nakon 45 godina: Nije se snašao, ali onda je sve oduševio

Ilustracija
Foto: Getty Images
21.05.2020.
u 12:30

Odlučio je svakog jutra stvarati sve veće i zanimljivije kombinacije jastuka i raznih predmeta

Jim Sterling iz Manson u Washingtonu nedavno je otišao u mirovinu nakon što je dugi niz godina radio kao direktor tvrtke koja se bavi proizvodnjom proizvoda od drveta. Otkada je u mirovini, 66-godišnjak je puno više vremena provodio kod kuće sa suprugom Joanne koja je smatrala kako je vrijeme da on počne pomagati oko kućanskih poslova.

Prvi njegov zadatak bio je ujutro posložiti krevet. To je, naime, bio prvi put da je Jim pokušao pospremiti krevet nakon otprilike 45 godina te se, nakon toliko vremena, nije baš najbolje snašao.

Joanne se iznenadila kada je ušla u spavaću sobu i vidjela da su ga deke i jastuci očito jako zbunili. Umjesto da ih je uredno položio na krevet, Jim je sve jastuke naslagao u hrpu do uzglavlja kreveta, a čudne kombinacije nastajale su i idućih dana. 

Njegovu je suprugu to krenulo zabavljati pa je njegove vragolije s jastucima podijelila na društvenim mrežama. Objave su brzo prikupile mnogo lajkova i komentara, a Jimovo neuspješno pospremanja kreveta zainteresiralo je sve više i više ljudi, piše Metro

Umjesto da mu bude neugodno što ne zna posložiti krevet na uobičajen način, Jim je odlučio svakog jutra stvarati sve veće i zanimljivije kombinacije jastuka i raznih neobičnih predmeta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije