Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKORJELI KRIMINALAC

Pokušao pobjeći iz zatvora prerušen u kćer, a dan nakon pronađen mrtav u ćeliji

06.08.2019.
u 20:07

Video snimke iz zatvora je postao viralan.

Clauvino da Silva (42), vođa brazilske bande, prije nekoliko je dana pokušao pobjeći iz zatvora prerušen u svoju kćer, a dan nakon toga je u svojoj ćeliji u Rio de Janeiru pronađen mrtav.

Kako prenosi Guardian, iz zatvora su obavijestili kako su ga premjestili u ćeliju s višom razinom sigurnosti, a idući je dan pronađen mrtav. Dodaju kako se sumnja da je sam sebi presudio.

Da Silva je bio u zatvoru i odsluživao kaznu od 73 godine dok su ga zaštitari uhvatili kako pokušava pobjeći iz zatvora prerušen u vlastitu 19-godišnju kćer. Na licu je imao silikonsku masku, crni grudnjak i periku te ružičastu majicu.

Podsjetimo, zaštitari su posumnjali da nešto nije u redu zato što je bio nervozan te su ga natjerali da se počinje skidati, a snimku s zatvorskih kamera su pustili u javnost. Video je postao viralan.

Komentara 2

ZO
Zooltan
22:00 06.08.2019.

Jako dobra vijest

TO
Toni66
20:29 06.08.2019.

a idući je dan pronađen mrtav. Dodaju kako se sumnja da je sam sebi presudio. Dobro mu dodaju a njima je sve za vjerovati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije