Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije dobro prošao

Pokušao opljačkati par na ulici pa požalio kada je shvatio na koga je naišao

pljačkaš
Foto: Screenshot
1/2
23.01.2024.
u 09:30

Nije mogao ni sanjati na koga je naišao zbog čega je kasnije zažalio.

Pljačkaš iz Brazila zaustavio je na ulici dvije osobe te je, uz prijetnju pištoljem od njih zatražio novac. Nije mogao ni sanjati na koga je naišao zbog čega je kasnije zažalio. 

Muškarac kojeg je pokušao orobiti motociklist na ulicama brazilskog grada Curitiba odmah je izvadio svoju policijsku značku i pokazao je pljačkašu, a on ju je uzeo ne bi li se uvjerio da je stvarno zaustavio policajca.

VEZANI ČLANCI

Ovaj mu je na to rekao da se preda, no muškarac je pustio svoj motocikl i počeo bježati nakon čega je policajac u civilu izvukao pištolj i zapucao prema pljačkašu.

Ključne riječi

Komentara 14

MA
majkomila
02:48 06.03.2020.

Ako i je namješteno daje dobar primjer kako treba s pljačkašima. Po kratkom postupku.

Avatar loka
loka
03:13 06.03.2020.

živio Liveleak !

MA
majkomila
02:48 06.03.2020.

Ako i je namješteno daje dobar primjer kako treba s pljačkašima. Po kratkom postupku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije