Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 MINUTA BOLI

Pokušao djevojci ukrasti mobitel pa gadno zažalio

Foto: Screenshot
1/3
19.11.2018.
u 18:32

Razbojnika je u bolnom položaju držala 20 minuta dok nije došla policija.

Mladić (18) iz Brazila gadno je požalio odluku da pokuša opljačkati djevojku na ulici grada Manausa. 

Sabrina Leite (22) uspješno se obranila od neimenovanog razbojnika koji je krenuo ukrasti njen mobitel. Lako ga je svladala i uhvatila u 'ključ'. Sve je to snimljeno mobitelom, a na snimci se vidi koliko je bila bolna ta nesmotrena odluka pljačkaša

Kako pišu lokalni mediji, djevojka se nalazila ispred kuće kada su na motoru došla dvojica muškaraca. Jedan je skočio prema njoj zatražio da preda mobitel. Ona se nije preplašila nego je krenula za njim i ulovila ga, piše Metro.

Ispričala je i kako je odlučila tako reagirali jer je vidjela da napadači nisu naoružani. Razbojnika je u bolnom položaju držala 20 minuta dok nije došla policija. Sabrina inače četiri godine trenira jiu jitsu pa joj ovaj potez nije bio problem napraviti.

Ključne riječi

Komentara 17

IL
ilijan1a
20:04 19.11.2018.

Curo svaka čast da te sretnem častio bi te

TH
thu
20:27 19.11.2018.

Jel su to vjesti iz regije ili?!

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
08:58 20.11.2018.

very fake

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije