Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJENI ZBOG JANJETA

Pokušali ukrasti janje, a vlasnici životinje prilikom bijega pregazili stopalo

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
08.07.2020.
u 07:27

Dok je 25-godišnji suvozač ženu koja mu je visjela na vratima udarao nogama po tijelu i gurao, pri čemu je ona ispala iz vozila, vozač joj je kotačem prešao preko lijevog stopala i teško ju je ozlijedio.

Kako je dogovor oko kupnje janjeta završio kaznenom prijavom protiv dvojice mladića, od kojih je jedan trenutačno u bijegu, a  drugi je uhićen i  ispitan, pojasnilo je ODO Gospić, koje mladiće sumnjiči za općeopasnu radnju te je protiv njih pokrenulo istragu.

Sumnja se da je 19-godišnjak 28. svibnja, zajedno s 25-godišnjakom, koji je u bijegu, došao do obiteljske kuće na području Otočca. S vlasnicima kuće dogovorio je da će kupiti janje za 600 kuna. Mladići su se do te kuće dovezli automobilom, a kada je dogovor o kupnji janjeta postignut, vlasnici janjeta su ga stavili u automobil. No problem je bio što su obojica mladića bila u vozilu, i očito su se namjeravali odvesti bez da kupljeno janje plate.

Mlađi mladić je naglo pokrenuo automobil namjeravjući pobjeći, a pokušavajući to spriječiti, vlasnica janjeta se primila rukama za dovratnik suvozačevih vrata koja su ostala otvorena i nogama stala na pod ispred suvozačevog sjedala. No mladi vozač se na to nije obazirao, već je nastavio voziti i to ubrzavajući, dok je njegov 25-godišnji suvozač ženu koja mu je visjela na vratima udarao nogama po tijelu i gurao, pri čemu je ona ispala iz vozila. Vozač joj je kotačem prešao preko lijevog stopala i teško ju je ozlijedio.

Kako je stariji mladić nedostupan, tužiteljstvo je ispitalo mlađeg te mu je zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela odredilo mjere opreza, odnosno da se redovito mora javljati policiji.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
10:06 08.07.2020.

Trebalo mu je propisati mjeru prebrojavanja rebara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije