Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve više slučajeva

Pokušale prijeći granicu s krivotvorenim PCR testovima

Velika zapljena cigareta na graničnom prijelazu u Staroj Gradiški
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
08.04.2021.
u 13:32

Policijski službenici odmah su posumnjali da su testovi krivotvoreni

Ne prestaju pokušaji prelaska državne granice s Bosnom i Hercegovinom s krivotvorenim PCR testovima.

Najnoviji slučaj dogodio se u srijedu, 7. travnja oko 10 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška, gdje su dvije državljanke Bosne i Hercegovine prilikom ulaza u Republiku Hrvatsku predočile policijskim službenicima negativne PCR testove.

Državljanke Bosne i Hercegovine u dobi od 52 godine u osobnom automobilu bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka pristupile su graničnoj kontroli u namjeri ulaska u Hrvatsku. Graničnim policajcima predočile su PCR testove za koje su policijski službenici odmah posumnjali da su krivotvoreni. Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnje policajaca su potvrđene - testovi su bili lažni.

Policijski službenici protiv obje počiniteljice podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave. U skladu s odredbama Zakona o strancima, odbijen im je ulazak u Republiku Hrvatsku.

VIDEO Drugi dan masovnog cijepljenja Zagrepčana na Velesajmu

Komentara 2

Avatar Ričard
Ričard
12:52 09.04.2021.

Jadni Serbijanci

Avatar EtTore
EtTore
16:26 08.04.2021.

To se moglo prosle godine! Sad ima QR-kod! Kad pocinje sezona? Hahahahahaahhaahahahahahahahahahaha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije