Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZI, MIŠKO!

Pokušala se voziti po svježem asfaltu, pogledajte kako je završilo

Foto: Screenshot
14.01.2020.
u 21:20

Snimka automobila koji vozi po svježem betonu osvanula je večeras u popularnoj Facebook grupi "Prometne zgode i nezgode"

Višemjesečni radovi na cesti u Starčevićevoj ulici u Splitu danas su trebali biti okončani, ali se jedna nepromišljena vozačica pobrinula da se ipak nastave još koji dan.

Snimka automobila koji vozi po svježem asfaltu osvanula je večeras u popularnoj Facebook grupi "Prometne zgode i nezgode" koju prati gotovo 100.000 korisnika.

Da je to bila loša ideja, shvatila je vrlo brzo jer su joj kotači automobila odmah počeli propadati u svježi asfalt.

 

Komentara 2

MI
midea
11:48 15.01.2020.

asfalt ??? ovako ne izgleda svjezi asfalt !

DU
Deleted user
21:56 14.01.2020.

Da li je netko postavio zapreku da se ne može u taj friški beton ili bi vozači trebali biti vidoviti i znati da je friško?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije