Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog alkohola

Pokušaj ubojstva pokraj Daruvara

vino
Reuters/Pixsell
15.05.2010.
u 14:52

U Uljaniku kraj Daruvara u dvorištu kuće gdje se slavio rođendan došlo je do verbalnog sukoba 17-godišnjak i 24-godišnjaka. Potonji je potom otišao kući i ubrzo se vratio s nožem kojim je dva puta u prsa ubo 17-godišnjaka.

DARUVAR- Jutros  oko dva sata  iza  ponoći u Uljaniku kraj Daruvara u dvorištu  kuće  gdje se slavio  rođendan došlo je do verbalnog sukoba  17-godišnjak  i 24-godišnjaka. Potonji  je  potom  otišao kući i  ubrzo se vratio s  nožem  kojim je dva puta  u prsa  ubo 17-godišnjaka.

Daljnji obračun su  spriječili gosti, a  napadač kod  je  kojeg je  utvrđena  koncentracija  alkohola  od 2,51  promil se dao u bijeg,ali su ga  policajci brzo  uhitili. Teško  ozlijeđeni 17-godišnjak  je  prebačen u bjelovarsku Opću  bolnicu i nalazi se  izvan  životne  opasnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije