Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške ozljede

Pokušaj ubojstva na Braču: Nožem izbo 19-godišnjaka

bolnica
Ivo Čagalj/PIXSELL
13.06.2010.
u 10:42

Nakon tučnjave Mislav D. (24) izvadio je nož te izbo 19-godišnjeg Dobrog K. na predjelu trbuha i podlaktice.

Zbog pokušaja ubojstva bračaka policija provela je kriminalističko istraživanje nad Mislavom D. (24).

Osnovano se sumnja kako se oko 2 sata u nedjelju u Supetru nedaleko fast fooda Casper fizički sukobio s Dobrim K. (19).

Prvo su se potukli, pa su pali na pod, nakon čega je Misalv izvadio nož i zadao mu ubode na predjelu trbuha i podlaktice. Dobri je zadobio teške tjelesne ozljede.

Policiju je o događaju izvijestila hitna medicinska pomoć na Braču.

Tijekom dana Mislav D. će biti priveden na obradu u Split.

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
11:07 13.06.2010.

Kako čitamo Dobroga je dobro izbo pobro.... Sada če Miroslav završiti u hzatvoru jel se je muški branio. Ja smatram da je minimum da danas svaki Hrvat treba imati barem nož za svaki slučaj da neprođe loše. Nedavno smo čitalili da studenti idu u birtiju u Zagreb i ondas mu pištolj opali sam samostalno i rani prijatelja... Ovdje nekaže nitko da se je slabiji morao nožem malo odbarniti od agresora.. Nego odmah pokušaj ubojstva , to mi sve zvuči kao i glađenje crnkinje po dupetu je Hrvatsko- Balkansko silovanje Amerikanaca ! Natakanje sumporne kiseline nasiliu Srbinu je ugoščavanje neprijatelja na domači način.. Shvatljivo da je za totalnu slobodu i da netreba i nemora nitko da odgovara .. Dok ovdje je sve odmah jasno \"zna se\" ....

Avatar arcanius
arcanius
12:56 13.06.2010.

mister.... postoji i puno bolja obrana od noža.... lijepo se skloniš od takvih ljudi.... ne ideš na konfliktna mjesta, a ako ideš ne gledaš u oči, glava dolje i mir.... ukoliko ipak dođe do okršaja, nemožeš ti tak brzo potegnutii nož na mene koliko ti ja brzo zabijem admovu jabučicu u grlo.... najmekše mjesto i lako dohvatljivo i slabijima... ili udarac u prsnu kost, svom snagom... pa ti dođi do zraka.... dakle, nož ti ne treba, on samo svinjarije donese.... jer mene ne buš preplašil, a ako ga nemaš namjeru koristiti onda ga ni ne nosi.... jer ako te policija ulovi s njime, nadrapao si.... i to opako....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije