Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznena prijava

Pokušaj ubojstva: Autom udario suprugu u Šibeniku

policija očevid
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
23.01.2020.
u 10:08

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave

U Odjelu općeg kriminaliteta, Službe kriminalističke policije, je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom osumnjičenim za teško ubojstvo u pokušaju na štetu 45-godišnje supruge - istaknuli su u četvrtak iz šibenske policije.

- Osumnjičeni je 21. siječnja oko 14.10 sati u Šibeniku došao u Ulicu Stjepana Radića s osobnim automobilom Peugeot 206, šibenskih registracijskih oznaka, s unaprijed stvorenom namjerom da s vozilom usmrti svoju 45-godišnju suprugu, zbog narušenih bračnih odnosa. Tom prilikom osumnjičeni je na nogostupu vozilom udario 45-godišnjakinju, koja je tom prilikom lakše ozlijeđena

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave - istaknula je Marica Kosor glasnogovornica šibenske policije.

Komentara 1

LI
liliZG
14:21 23.01.2020.

pa onda nije to dobro smislio, kad je samo lakše ozljeđena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije