Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEISKORIŠTENA ZEMLJIŠTA
Povratak na članak

Pokrenuta inicijativa „Zaorimo hrvatska polja!“

Iz Oikona poručuju kako svoje karte i sve svoje daljnje analize bez naknade stavljaju na raspolaganje svima u Hrvatskoj koji od njih mogu imati koristi, jedinicama lokalne samouprave, Ministarstvu poljoprivrede, Agenciji za plaćanja u poljoprivredi i ostalim akterima koji su ključni u kreiranju i provedbi poljoprivrednih politika.

Komentari 2

MC
Mrrrr.Corona
17:41 04.04.2020.

nema ko svi pobjegli ,u pravu svicarsku

VL
SN
Snowman
17:17 03.04.2020.

Nisam poljoprivredni strucnjak, ali kao turist kod Vas nikad nisam razumio da bilo sto od prehrane uvozite. To je bio i ostao za mene Vic. A politicari se moraju pitati zasto je do toga doslo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.