Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Višestruki ubojica

Pokopan Edin Gačić: Na ukopu bili samo pogrebni radnici

Edin Gačić
Foto: Facebook
1/2
22.02.2019.
u 14:53

Edin Gačić, višestruki ubojica kojega je u obračunu prošlog tjedna likvidirala policija u okolici Sarajeva, pokopan je u petak na groblju u Sarajevu, a na ukopu su bili samo radnici pogrebnog poduzeća

Edin Gačić, višestruki ubojica kojega je u obračunu prošlog tjedna likvidirala policija u okolici Sarajeva, pokopan je u petak na groblju u Sarajevu, a na ukopu su bili samo radnici pogrebnog poduzeća.

Gačić (42) je pokopan na muslimanskoj parceli zabačenog dijela gradskog groblja Bare. Njegov grob označen je tablom s islamskim vjerskim znakovljem te s punim imenom i godinom rođenja i smrti.

On je ubijen u obračunu s policijom 12. veljače u okolici Kiseljaka, gdje je pronađen nakon višednevne potrega. Gačić je prije toga ubio policajca Mahira Begića kod mjesta Tarčin te Sauda Sultanića, vlasnika trgovine u mjestu Podorašac, u kojemu se Gačić nastanio nakon što je prodao imovinu u Banjoj Luci i odselio se iz tog grada.

Gačić je prije zločina koje je počinio odslužio dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog dvostrukog ubojstva, uključujući tu ubojstvo vlastite majke. Iako je iz zatvora otpušten kao osoba koja je opasna po okolinu, nije bio pod nadzorom niti se želio podvrgnuti liječenju. 

>>Misteriozni ljudi

 

Ključne riječi

Komentara 4

PU
paul-umpe
15:04 22.02.2019.

kako to da mu nisu hababi vehabije dosli?eto koliko im je vrijedio i kakva je to vjera.mozes se i raznjet za halaha.

Avatar gordi
gordi
19:17 22.02.2019.

JA SAM HRVAT

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije