Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trag vode ili krvi?

Pokazuje li ova fotografija sa Google Mapsa mjesto ubojstva?

ubojstvo Nizozemska
Google Earth
13.04.2013.
u 20:15

Fotografija sa Google Eartha iz nizozemskog grada Alemerea uzburkala je duhove na internetu, jer su mnogi posumnjali kako otkriva mjesto brutalnog ubojstva.

Fotografija sa Google Eartha iz nizozemskog grada Alemerea uzburkala je duhove na internetu, jer su mnogi posumnjali kako otkriva mjesto brutalnog ubojstva.

No drugi tvrde kako bi mogla i samo prikazivati trag vode koji je ostavio pas nakon kupanja u jezeru. Ono što nekima izgleda kao trag krvi vodi preko mola vodi iz jezera prema parku, piše Daily Mail.

Čini se kako fotografija pokazuje i najmanje jednu "zamućenu" osobu koja stoji na kraju mola. No, ako je satelitska fotografija uhvatila zločin to znači da je zločinac bio poprilično hrabar, jer ga je izveo tijekom dana, a ne po noći kada bi ga manje ljudi pomoglo uočiti.

Fotografija je objavljena na Redditu uz opis: "Ubojstvo bilu moje kuće na Google Mapsu".

>>Bing Maps odsad nudi i topografiju dna oceana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije