Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pokajnik povezao Berlusconija s mafijaškim bombaškim napadima

ber
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
04.12.2009.
u 14:34

Mafijaški boss Giuseppe Graviano rekao mi je 1994. da smo postigli sve što smo naumili zahvaljujući važnim ljudima koji su nam pomogli... - rekao je danas Spatuzza i nastavio - Spomenuo je dva imena, a Berlusconija je nazvao 'čovjekom s Canalea 5 - dodao je svjedok.

Na protumafijaškom suđenju u Torinu danas je svjedok pokajnik, bivši mafijaš Gaspare Spatuzza, povezao talijanskog premijera Silvija Berlusconija s mafijaškim bombaškim napadima. Svjedok je kazao da se mafijaški kum osuđen zbog mafijaških bombaških napada iz 1993. godine hvalio kako ima veze s Berlusconijem, tada "samo" medijskim mogulom.

Tako se Berlusconi, koji više nema imunitet, danas suočio s dvije neugodnosti: optužujućim svjedočenjem u Torinu i procesom u Milanu u kojemu mu se sudi u korupcijskom skandalu, u kojem ga optužuju da je potkupio britanskog odvjetnika. 

 - Mafijaški boss Giuseppe Graviano rekao mi je 1994. da smo postigli sve što smo naumili zahvaljujući važnim ljudima koji su nam pomogli... - rekao je danas Spatuzza i nastavio:
- Spomenuo je dva imena, a Berlusconija je nazvao čovjekom s Canalea 5 - dodao je pokajnik.

Ključne riječi

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
16:20 04.12.2009.

Pokajnik povezao Berlusconija ... Pokajnik= plaqčeni podplačeni izdajnik koji pjeva sve što nekome odgovara da bi dobio slobodu ili jakkooo umanjenu kaznu ! Prema tome pokajnik je od \"zakona\" koji nemože drugačije da legalnim putem nešto dokaže onda dokaže ovimm opet legalnim putem. Kako znamo a ni Hrvatski predsjednik nije vjerova da je Harač-legalna pljačka to što su Turci nekad radili da je sve to demokratski i ZAKONSKI fino jako legalno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije